Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.06.2017 08:46:54
Deli članek:

Kapo dol! Tragedija v Londonu se je dotaknila tudi zvezdnika Cityja, ki bo ...

Reuters
Požar je z neverjetno hitrostjo najprej zajel zunanji del stolpnice Grenfell Tower, v kateri so prebivali revnejši prebivalci mesta.

Zvezdnik Manchester Cityja se je odločil, da bo pomagal vsem tistim prebivalcem stolpnice v Londonu, ki jo je uničil požar.

Raheem Sterling je dokazal, da je več kot le odličen športnik. Ne smo z besedami, angleško javnost je navdušil tudi z izjemnim dejanjem, ki se ga bodo še kako razveselili vsi tisti, ki jih je požar v stolpnici Grenfell Tower v Londonu najbolj prizadel.

22-letni član Manchester Cityja je odrasel nedaleč stran od te tragedije, zaradi tega pa ga je vse skupaj toliko bolj prizadelo. "To je zelo žalostna situacija, ki me je zelo prizadela. To bo težko preboleti, zaradi tega bi rad pomagal po svojih najboljših močeh. Gre za majhen korak, toda majhni koraki vodijo do velikih zadev. Seveda če bomo stopili skupaj," je za angleške medije dejal Sterling.

Še bolj kot s temi besedami pa se je dotaknil tamkajšnje javnosti z dejanjem, saj bo žrtvam požara namenil zajeten znesek.