Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2017 22:18:05
Deli članek:

Po velikanskem NE Milanu ima Donnarumma dve ponudbi!? Obe tako zelo boleči za rdeče-črne navijače ...

Največji vratarski talent je najbolj vroče ime teh ur, svoj klub pa je očitno zavrnil zaradi dveh zelo konkretnih imen.

Ne Manchester United, v Italiji najbolje obveščeni viri to ime odločno izključujejo. Cilj Joseja Mourinha je zadržati Davida De Geo, če pa bi se mu kaj ponesrečilo, želi takoj imeti nekoliko bolj izkušenega vratarja. Ne gleda na vse ne želi v vrata postaviti 18-letnika, zamenjavo bi iskal drugod. 

Kot so prepričani tisti, ki v Italiji poznajo zakulisje dogajanja, je Gianluigi Donnarumma petletno pogodbo z Milanom, vredno 4,7 milijona evrov na sezono zavrnil zaradi pogodb podobne dolžine, ki pa bi mu prinesli 7,5 milijona na sezono. Predvsem pa bi mu prinesli takojšnji boj za največje lovorike. 

Kje? iskati je treba med klubi, kjer bi Donnarumma eno leto še moral počakati, nabrati še nekaj izkušenj, nato pa bi mu bila odprta vsa vrata. Tako ponudbo je menda poslal Real, pri katerem bi se eno sezono izmenjeval s Keylorjem Navasom. Boleče za Milan, a ne tako zelo boleče, kot če bi Gigio končal pri Juventusu. 

Da, druga ponudba je njegova. Se vam zdi zanimivo, da se je že pred dobrim tednom govorilo o tem, da se bo Juventus okrepil z Wojciechom Szczesnyjem? Nato pa je vse potihnilo. Bojda zato, ker so v Torinu izvedeli, kam se nagiba Donnarumma. Da se nagiba k odhodu iz Milana. 

Njegov idol in soimenjak Gianluigi Buffon se bo čez leto dni upokojil. dvakratni finalist lige prvakov v zadnjih treh letih nujno potrebuje naslednika legende in izbranec ne bi mogel biti boljši. Donnarumma pa bi dobil najboljši italijanski klub, serijskega zmagovalca in prav poseben status. No, hkrati pa tudi status izdajalca ...