Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2017 08:33:53
Deli članek:

Hrvaška joče od smeha! Našli posnetek, v katerem Modrić tako hvali svoj spomin! Na sodišču pa ... (video)

Reuters

Luka Modrić je v teh dneh v središču pozornosti hrvaške javnosti. Razlog? Za odličnega vezista Reala niti malo prijeten - njegovo pričanje na sodišču ob sojenju Zdravku Mamiću.

Nogometaš Reala Luka Modrić je moral prekiniti svoj več kot zaslužen dopust in se ustaviti v Osijeku, kjer je moral pričati na sojenju Zdravku Mamiću. Alfi in omegi hrvaškega nogometa namreč očitajo, da je s svojimi dejanji močno finančno oškodoval Dinamo. 

Pričanje Modrića pa je bilo prava farsa. Zvezdnik Reala je spremenil svoje odgovore izpred nekaj mesecev, ko je bil prvič zaslišan, na večino vprašanj pa je odgovoril z: "Ne morem se spomniti." 

Vse podrobnosti o pričanju Luke Modrića, ki bi lahko odločilno vplival na odločitev sodišča, sicer najdete tukaj, kjer lahko preberete vse izjave nizkoraslega vezista in se sami prepričate, kolikokrat je izjavil, da se nečesa ne more spomniti. 

Modrićevo pričanje pa je na Hrvaškem naletelo na zgražanje, pojavile so se tudi številne šale na njegov račun. Po spletu pa je zaokrožil tudi videoposnetek, ob katerem Hrvaška joče od smeha. Luka Modrić namreč v videoposnetku zatrjuje, kako ima odličen spomin, kako si zlahka zapomni številke. Hmmm ... 

Če se vam videoposnetek ne naloži, sledite TEJ POVEZAVI