Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2017 08:19:01
Deli članek:

Je mogoče v igralnici izgubiti vse, kar ima bogat nogometaš? Do golega? Vprašajte zvezdnika Barcelone!

Neverjeten dogodek v casinu v glavnem mestu Barcelone.

Kot poroča Radio Catalunya, je turški zvezdnik Barcelone Arda Turan v torek zvečer v osrednji katalonski igralnici nekoliko pregloboko pogledal v kozarec in ga je malce zaneslo pri igrah. No, zelo ga je zaneslo. Pravzaprav ga bolj ne bi moglo. že tako ali tako je močno izgubljal, v navalu jeze pa se je po zagotovilih omenjene radijske postaje odločil staviti vse. Ne vse, kar je imel pri sebi, temveč še precej več od tega. 

Kot zagotavljajo tudi drugi katalonski viri, se izguba meri v milijonih oziroma je tako visoka, da je resno prizadela ekonomsko stabilnost nogometaša in njegove družine. Arda je že tako ali tako znan kot velik zapravljivec, ki ni veliko prihranil, zdaj pa naj bi izgubil praktično vse preostale prihranke. Do spodnje majice, pravijo Katalonci, oziroma do golega, kot temu izrazu pravimo pri nas. Očitno preživlja zelo težke čase, potem ko se je pred nekaj dnevi stepel z novinarjem na poletu iz Skopja v Trst. 

"Tega ne bom komentiral, ukvarjal se bom le s športnim vidikom, in tu lahko povem, da Barcelona ne naganja Arde iz kluba. Kar zadeva igralnico, pa bova s poročanjem medijev opravila na sodišču," se je na dogodke, ki so se po zagotovilih katalonskih medijev zgodili neizpodbitno, odzval zastopnik turškega nogometaša.