Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ža
ža
09.06.2017 13:14:31
Deli članek:

Karma je prasica: Zdaj se lahko Sanmarinci norčujejo iz Thomasa Müllerja

Se še spomnite lanskega novembra in 'nepotrebne tekme' Nemcev proti San Marinu? Potem boste želeli prebrati tole.

Aktualni svetovni prvaki so sredi novembra v okviru skupine C Sanmarince odpravili z 8:0, po tekmi pa je z neposrečeno izjavo postregel član Bayerna Thomas Müller. 

"Ne vidim smisla v igranju tako neenakovrednih tekem. Še manj to razumem ob tako natrpanem urniku. Jasno mi je, da je igranje s svetovnim prvakom za njih posebno doživetje, razumem, da se lahko branijo samo z grobo igro. In zato se sprašujem, ali niso to tekme, ki prinašajo nepotrebno tveganje." 

So pa iz zveze San Marina takrat povsem osmešili zvezdnika Bayerna in zapisali 10 razlogov, zakaj je bila tekma vendarle potreba in dobra za tamkajšnje nogometaše in skupnost.

In zdaj? Nemčija ta konec tedna doma gosti San Marino. In veste, koga ne bo zraven? Thomasa Müllerja. Zakaj? Nepotrebna poškodba. 

In zdaj se po družabnih omrežjih prebivalci in navijači San Marina norčujejo iz Bayernovega napadalca. Ta je pred dnevi moral pod nož zaradi poškodbe palca, Bayern in Müller pa nista želela razkriti, zakaj je šlo. In ker so družabna omrežja pravo čudo za takšne in drugačne špekulacije, so mnogi prepričani, da je Müller poškodbo utrpel pri igranju igric na konzolah. Si predstavljate ta poseg usode v zgodbo med Müllerjem in Sanmarinci?