Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2017 12:50:58
Deli članek:

Hotelski el clasico! Je boljši Cristianov ali Messijev hotel? (foto)

cuatro.com

Cristiano Ronaldo ima že nekaj časa v lasti svojo verigo hotelov, zdaj pa se mu je na tem področju pridružil se Lionel Messi.

Očitno je na vidiku tudi hotelski el clasico, španski mediji pa so že postregli s podrobno primerjavo obeh hotelov, Messijevega v mestecu Sitges pri Barceloni in Ronaldovega na Maderi, čeprav ima portugalski zvezdnik še enega tudi v glavnem mestu svoje domovine. 

Čeprav bi, če bi tudi nogometaše ocenjevali z zvezdicami, oba dobila pet zvezdic, pa imata njuna hotela 'le' štiri zvezdice. Cene sobe z zakonsko posteljo v Messijevem hotelu znaša od 197 evrov na noč, medtem, ko laho pri Cristianu spite za 60 evrov manj (134 evrov).

cuatro.com

V to ceno je vključen tudi zajtrk, medtem, ko je potrebno v hotelu MiM dnevno doplačati 16 evrov.  Kjer ima Messi prednost pred Ronaldom, so bazeni, saj ponuja tako notranjega kot zunanjega, medtem pa se lahko na Madeiri kopate zgolj v zunanjem bazenu. Seveda ni odveč dodati, da gre v obeh primerih za zelo luksuzna hotela, je pa res, da je Cristiano kakopak pustil veliko večji osebni pečat s številnimi svojimi fotografijami in včasih boste dobili občutek, da ste v njegovi dnevni sobi.