Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
08.06.2017 15:15:13
Deli članek:

Nogometnemu trgu se je zmešalo! Ko boste videli, koliko Bayern na sezono ponuja Sanchezu ...

Reuters

Po poročanju uglednega nemškega medija naj bi Bayern uporabil vsa možna sredstva, da bi v svoje vrste zvabil zvezdnika Arsenala.

Če gre verjeti poročanju uglednega nemškega Kickerja, potem dvomov o tem, kje bo v naslednji sezoni s svojo kariero nadaljeval čilenski nogometni reprezentant Alexis Sanchez, ni več! Odlični napadalec naj bi tako že odigral zadnjo tekmo v dresu Arsenala, čeprav ima do konca pogodbe še eno leto. Omenjeni nemški medij trdi, da je Bayern pripravljen uporabiti vsa sredstva, da bi Čilenca zvabil v svoje vrste, glavni adut pa je kakopak astronomska plača.

Pri Bayernu se zavedajo, da je nogometni trg ponorel, kar potrjujejo tudi neverjetne številke, ki jih v zadnjih letih za nogometaše namenjajo številni evropski klubi. Bodisi za plače nogometašev, bodisi za sam nakup različnih nogometnih zvezdnikov. In po tej poti so se očitno odločili iti tudi pri Bayernu. Nemci si v svoje vrste močno želijo zvabiti Sancheza, poleg zajetne odškodnine Arsenalu pa bodo morali precej seči v žep za nogometaševo plačo. Vsaj tako trdijo pri Kickerju, Sanchez pa naj bi po njihovih informacijah na sezono zaslužil 25 milijonov evrov oziroma napisano z drugimi besedami: Sanchez bi postal najbolje plačani nogometaš v Evropi.

Velja dodati, da bi Sanchez dobil deset milijonov višjo plačo, kot jo v tem trenutku prejema najbolje plačani nogometaš Bayerna. Gre za Roberta Lewandowskega, ki na sezono v žep pospravi 15 milijonov evrov.