Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2017 10:50:50
Deli članek:

Messi zaprl vsa usta: Moj odnos z Ronaldom? Moje mnenje o njem? Poudariti moram, da je edina resnica ...

Močno odmevajo pojasnila prvega zvezdnika Barcelone na temo prvega zvezdnika rivalskega Reala.

"Mislim, da sem nekaj podobnega že povedal in da je nekaj podobnega že večkrat poudaril on. A morda je na tej točki vse skupaj treba ponoviti in še bolj poudariti. Seveda sva tekmeca, seveda sva rivala, toda iz najinega odnosa sovraštvo delajo le mediji, midva nikoli. To je edina resnica," je zagotovil Argentinec, ko so ga vprašali, kakšen odnos ima v resnici z dvakratnim zaporednim zmagovalcem lige prvakov Cristianom Ronaldom. 

Z odgovorom je Lionel Messi navdušil marsikoga, podobno pa se je odzval na vprašanja o tem, kaj si misli o igralcu, ki bo po vsej verjetnosti dobil še peto zlato žogo in se tudi po tem kriteriju (s štirimi naslovi v ligi prvakov se je že) izenači z argentinskim superzvezdnikom. "Je resnično fantastičen nogometaš s številnimi kvalitetami. Zanimivo je, da vsako leto preseže sam sebe in doseže še več. Zaradi tega je eden najboljših na svetu," Leo ni skoparil s pohvalami. 

Ob tem pa je še enkrat poudaril, da razume medijsko potrebo po rivalstvu in primerjavah, a da gre v resnici za dva nogometaša, ki razmišljata predvsem o eni zadevi. "Poznam Cristiana in še bolje poznam sebe. Najin cilj je vedno dati vse od sebe in nato videti, kaj nama to prinese. Cristiano je pri tem odličen, o tem ne more biti nobenega dvoma," bo od teh besed dalje na to veliko rivalstvo morda kdo gledal drugače kot doslej.