Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2017 10:03:17
Deli članek:

Cavani s hudimi obtožbami, Katalonija na nogah! Na tekmi z Barcelono so se zgodile stvari, ki...

Reuters

Veliki preobrat Barcelone v ligi prvakov še vedno buri duhove! Še več, s polemičnimi izjavami je prah spet dvignil Edinson Cavani.

Urugvajec je namreč izlil svojo dušo v intervjuju za francoski L'Equipe, s svojimi izjavami pa je največ prahu dvignil v Španiji. Zakaj? S svojimi besedami je namigoval na nepravilnosti na tekmi, ki jo je PSG izgubil z 1:6, Barcelona pa se je po preobratu stoletja uvrstila v četrtfinale. 

Urugvajec meni, da je bila tekma nepravična. "Doma smo poskrbeli za veliko zmago in nismo si zaslužili, da bi bili tako izločeni. Zgodile so se stvari, ki niso normalne v nogometu, ki so bile skupek različnih situacij, na koncu pa smo čutili veliko žalost, jezo, bes. Mislim, da bo ta poraz zaznamoval zgodovino kluba, vse nas je prizadel. Zgodilo se je nekaj, česar ne morem razložiti. Bilo je nepošteno. Morate si ogledati tekmo. Ničesar ne bom rekel. Samo poglejte si fotografije tekme, da bi razumeli."

Katalonci so zaradi Cavanijevih besed pričakovano na nogah in ne razumejo njegovih obtožb, zato se sprašujejo, ali v njem nemara še vedno vre nemoč po epsko izgubljeni povratni tekmi...