Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.06.2017 15:40:49

Zvezdnik Manchester Cityja osupnil: Hočem stran! Tu je grozno! Moja hčerka je videti, kot da živi v ...

Marsikdo pravi, da je na severu Anglije težje živeti in igrati zaradi tamkajšnjih razmer. No, nihče pa pri tem zagotavljanju ni šel tako daleč.

Španski napadalec Nolito je k Manchester Cityju prišel kot velika želja trenerja Pepa Guardiole, danes pa si nič ne želi bolj od tega, da bi šel lahko stran. Kamorkoli, po možnosti v rodno Španijo. Angleški velikan, milijoni in najmočnejša liga gor ali dol, Nolito se na igrišču ni znašel najbolje, še precej slabše pa se je znašel v Manchester in v Angliji nasploh. ne odgovarja mu prav nič; od hrane do jezika, da o podnebju sploh ne govorimo. 

"Če sem iskren, se angleščine nisem naučil niti malo. To ni zame. Znam tomorrow, good morning, good afternoon in to je to. Ampak to sem znal že prej, tako da ..." je poudaril Španec, ki je pred tem vse življenje igral v domovini in ki se tudi na angleško hrani (precej drugačno od španske) nikakor ne more navaditi. Podnebje pa je sploh nekaj, kar ga spravlja v obup in zaradi česar ne Otoku ne zdrži več niti minute.

"Rad bi odšel, hočem iti, ne moremo živeti tukaj. To je grozno, moja hčerka je povsem sive barve, kot da že leta nanjo ne bi svetilo sonce. Videti je, kot bi živela v jami, pa čeprav smo vmes nekajkrat na hitro obiskali Španijo," je zelo nazorno opisal razmere, in če ste preživeli nekaj časa v obeh državah, veste, kaj želi povedati. Seveda pa se ne dotakne vseh enako, Nolito je šel pri tem resnično dlje kot kdorkoli pred njim.  

Članki iz rubrike