Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2017 11:36:46
Deli članek:

Joj, kakšna aroganca! Cristiano videl tole ponižujočo Messijevo fotografijo in se jasno odzval ... (foto)

Cristiano Ronaldo je nogometaš, ki ga mnogi nogometni navijači naravnost sovražijo.

Čeprav mu imenitnosti nikakor ne moremo očitati, je Cristiano Ronaldo včasih videti zares aroganten. Tako je izpadel tudi v zadnjem primeru, ko si je z všečkom na družabnem omrežju Instagram nakopal nove sovražnike.

Portugalec, ki je na proslavi naslova evropskega klubskega prvaka kar sam prepeval "Cristiano, Ballon d'Or!" oziroma "Cristiano, zlata žoga!" je kot vse kaže več kot samo prepričan, da bo letos osvojil še svojo peto zlato žogo in se po številu teh prestižnih nagrad izenačil s svojim velikim tekmecem Lionelom Messijem.

Tudi zadnji všeček je povezan z zlato žogo. Ronaldov prijatelj Edgar Filipe Caires, ki si je na povabilo Ronalda tekmo v Cardiffu ogledal v živo, je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo oziroma montažo, kako Messi predaja zlato žogo v roke Ronalda.

Domislica je sicer sijajna, montaža je narejena iz tiste epske fotografije iz el clasica, ko Messi ob zmagovitem zadetku na Santiagu Bernabeu sleče dres in ga ponosno pokaže vsem gledalcem. A vseeno bi se po mnenju številnih Portugalec moral zadržati in takšnih fotografij ne bi smel 'všečkati'. Toda Cristiano je pač Cristiano ...