Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.06.2017 08:15:53
Deli članek:

Neprijetne novice iz tabora Juventusa: Pred finalom lige prvakov se je poškodoval ključni člen zasedbe (video)

Reuters

Tvorec uspeha Juventusa je staknil neprijetno poškodbo.

Saj ni res, pa je! Tudi tako bi lahko opisali poškodbo, ki jo je staknil tvorec uspeha Juventusa. Massimiliano Allegri se je pred dnevi udeležil dobrodelne nogometne tekme "Partita del cuore", ki je v Italiji na sporedu vsako leto. Tokrat so se znane osebnosti iz sveta športa, glasbe, filma in politike pomerile na stadionu Juventusa, med njimi pa je bil tudi ugledni italijanski strokovnjak.

Toda Allegri obračuna ne bo ohranil v najlepšem spominu, saj je po eni od akcij odšepal z igrišča, po poročanju italijanskih medijev pa si je strgal zadnjo mečno mišico desne noge. "Ali je to šala? Nikakor! Zabavali smo se, nato sem se pa poškodoval. Saj je samo mišica. Vsemu se lahko zoperstavim, le letom ne," je po dobrodelni tekmi, katere so se med drugim udeležili tudi Kimi Räikkönen, Alessandro Del Piero, Gianni Morandi in Eros Ramazzotti, povedal 49-letni strateg.

Če bi šlo za nogometaša, bi okrevanje trajalo približno mesec dni, Allegri pa sobotnega finala lige prvakov v Cardiffu, kjer se bo Juventus pomeril z Realom, zagotovo ne bo izpustil.