Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 19:53:21
Deli članek:

Eden od nogometašev Barcelone se je uprl Valverdeju

Reuters

V Barceloni se obeta noro poletje.

Ernesto Valverde je šele dobro prišel v Barcelono, potem ko je na trenerskem mestu nasledil Luisa Enriqueja. Čeprav je v klubu šele nekaj dni, pa iz katalonske prestolnice ves čas prihajajo novice, ki razkrivajo, da se v naslednjih tednih in mesecih tam pripravlja marsikaj.

Valverde naj bi že imel sestavljen seznam želja, OK Diario poroča, da se želi znebiti nekaterih igralcev, med katerimi sta tudi Jordi Alba in Ivan Rakitić. Na tem seznamu naj bi bili še Rafinha, Arda Turan in Paco Alcacer. Pri Barceloni upajo, da bi jim omenjena peterica lahko prinesla okoli 150 milijonov evrov.

Valverde naj bi si v ekipi želel videti Andera Herrero iz Manchester Uniteda, če ga ne bo dobil, sta njegovi želji še Steven N'Zonzi in Manu Trigueros. Rad bi imel tudi Aymerica Laporteja, vrniti želi Gerarda Deulofeuja.

Reuters
Ampak zadnje informacije iz Španije pravijo, natančneje nogometni portal Don Balon poroča, da ne bo šlo tako gladko, kot prvi naj bi se oglasil Alcacer. Slednji je v Barcelono prišel pred enim letom za 30 milijonov evrov. V prvem letu na stadionu Camp Nou ni dobil veliko priložonsti, da bi pokazal svojo kakovost, zdaj pa je odločen, da nikakor noče oditi. Niti slišati ne želi, da bi ga klub pustil na tak način in to je tudi jasno povedal Valverdeju, ki je kot kaže že doživel prvi upor v slačilnici.