Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 11:06:27
Deli članek:

Kaže, da je Mbappe že izbral klub, v katerem bo nadaljeval kariero?

vszi

Zanj pravijo, da je najboljši mladi nogometaš na svetu. Zanj tudi pravijo, da bo s prestopom postal najdražji nogometaš na svetu. Kje bo torej v prihodnji sezoni igral Kylian Mbappe?

Kot je znano sta dva kluba zanj pripravljena plačati rekordnih 130 milijonov evrov - Real Madrid in Manchester City. V tem trenutku za najdražjega vseh časov velja Paul Pogba (leta 2016 iz Juventusa v Manchester United za 105 milijonovo evrov), sledita Gareth Bale (leta 2013 iz Tottenhama v Real za okroglih 100 milijonov evrov) in Cristiano Ronaldo (leta 2009 iz Manchestra Uniteda v Real za 94 milijonov evrov).

"Zinedina Zidana sem oboževal kot igralca, vendar kot trener mi ni tako všeč," je za francoske medije nedavno izjavil Mbappe in nadaljeval: "Bil je moj idol, doslej še nisem videl boljšega nogometaša, nisem videl nikogar, ki bi imel tako vrhunsko tehniko. No, kot trener je, na žalost, povsem drugačen."

Mbappe je pri komaj 18 letih Monaco odpeljal do osmega naslova francoskih prvakov, v prihodnje pa bo pod težo bogatih ponudb skoraj gotovo zapustil kneževino.

Čeprav je doslej kazalo, da je nogometaš najbližje madridskemu Realu, je po njegovih zadnjih izjavah bržkone v prednosti Manchester City.