profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 18.05.2017 15:54:32

Kocine pokonci: Je to najboljši trenerski govor vseh časov? Nogometaši poslušali trenerja, nato pa s 6:0 razbili tekmece (video)

Temu pa se reče fantastična motivacija!

Trener Arminie Bielefeld Jeff  Saibene je postal pravi spletni hit, potem ko je njegov navdahnjen nagovor svojim varovancem pred izjemno pomembno tekmo med Arminio in Eintrachtom iz Braunschweiga, za katerega igra Slovenec Nik Omladič, zaokrožil po družabnih omrežjih. 

Kako tudi ne bi, ko pa so njegovi varovanci po tem, ko so poslušali govor svojega trenerja, stekli na zelenico in svoje tekmece na eni najpomembnejših tekem sezone - Arminia se krčevito bori za obstanek v ligi, krog pred koncem ima na 15. mestu enako število točk kot 16. 1860 München, Eintracht je 3. - razbili z neverjetnih 6:0. 

"Zunaj jih je 25 tisoč in čakajo na to, da boste eksplodirali. 25 tisoč jih je, ki molijo k bogu, da boste takoj stopili na plin. Ko boste odšli domov, lahko vse ’smeti’ odložite pri vaših ženah, otrocih ali pri vaših prijateljicah. Vse kar se je zgodilo tukaj. In žene, otroci ali prijateljice bodo vedno z vami. In danes so vaše žene, otroci in prijateljice na tribuni in molijo k bogu, da boste prižgali ognjemet. Dati mi morate obljubo, da boste za vaše družine dali vse od sebe. Za vaše družine, za vaše otroke, boste zdaj tam zunaj, na igrišču, ’znoreli’. Od začetka do konca tekme. In mi bomo to tekmo zmagali. Mi to obljubite?" je kričal trener. "Jaaaaaa," so v en glas zatulili igralci.

Epski nagovor si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. 

Značke: arminia, saibene

Članki iz rubrike