900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 18.05.2017 15:41:12

Dobre novice za Safeta Hadžića: Vrača se veliki dolžnik Olimpije

www.alesfevzer.com
Velik dolžnik Olimpije bo spet na voljo trenerju Safetu Hadžiću.

Krilni napadalec in nekdanji član Tottenhama Nathan Oduwa si je na drugi tekmi spomladanskega dela sezone proti Rudarju nesrečno poškodoval koleno. Sprva naj bi izpustil preostanek sezone, zdaj pa so navijači ljubljanskega prvoligaša prejeli veselo novico.


21-letni Londončan je vse od tedaj trdo delal, da bi se lahko vrnil še pred koncem sezone, in to mu je uspelo. Zadnjih nekaj tednov na polno vadi s soigralci, na nedeljski tekmi proti Gorici pa bo prvič tudi konkuriral za nastop. "Poškodba je verjetno najtežji del nogometaševe kariere. Tega si ne želi nihče. Ampak bil sem pozitiven, spodbujal sem moštvo, ker hočem, da nam gre dobro. Imamo skupni cilj, to je igranje v Evropi v naslednji sezoni," je za uradno spletno stran Olimpije povedal Oduwa, ki bo na zadnjih tekmah vsekakor dodatno orožje moštva Safeta Hadžića.

"Počutim se dobro. Veliko sem delal na fizični moči, prepričan pa sem, da me bo trener počasi vračal v postavo. Moja naloga je dosegati gole. Kingsley je bil prav tako poškodovan in je trdo delal, da se je vrnil. Upam, da bo njegova energija pomagala tudi meni, ko bom nazaj," je zaključil Oduwa.

Članki iz rubrike