Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.05.2017 13:45:31
Deli članek:

Joj! Pippo Inzaghi (čudaško) osvajal starleto, a pomotoma ni pisal njej. Vse je prišlo v javnost! (foto)

Kar se je zgodilo nekdanjemu odličnemu napadalcu in danes trenerju Venezia presega vse dosedanje podobne dogodke.

Filippo Inzaghi se kot trener svojega Milana, za katerega je tako zelo uspešno igral, ni izkazal, a razlogov za to je bilo več. Zato se je priljubljeni Pippo odločil, da bo poskusil še enkrat, le da se je zadeve lotil na nekoliko nižji ravni. Prevzel je ambiciozno Venezio in je zdaj zgodba o uspehu, saj je klub iz Benetk po celi večnosti pripeljal nazaj v drugo ligo.

No, vse prej kot zgodba o uspehu pa je na ljubezenskem področju, saj si je privoščil nekaj resnično neverjetnega. Očitno je želel pisati prelestni televizijski voditeljico z imenom Rosa Perrotta in je nanjo naslovil sporočilo stare šole. "Smem priti in ti dvoriti?" je zapisal, potem ko jo je najprej pozdravil in mu je "ona" poslal poljubčka s čustvenim simbolom.

Težava pa je bila v tem, da v resnici ni šlo za njen profil na družabnih omrežjih, temveč za profil skupine njenih oboževalcev. "To ni Rosa Perrotta," so mu odgovorili, zraven pa se še malce ponorčevali iz njegovega načina osvajanja. Predvsem pa so, da bi bila stvar še toliko hujša, vse skupaj delili z javnostjo.

Predstavljamo si, da je Inzaghi kar precej v zadregi, ne vemo pa, kaj si o vsem skupaj misli prava Perrottova. No, je pa razumljivo tudi, zakaj si je Pippo izbral ravno njo.