Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.05.2017 08:33:53
Deli članek:

Diega Costa 'oropal' bife v medijskem centru. Conte jezen, a ne boste verjeli, zakaj

vszi

Chelsea je že v petek postal angleški prvak, s čimer je napetost v moštvu izpuhtela. Pa je res?

Kljub naslovu prvaka v prvi sezoni med angleško elito, pa Antonio Conte ni bil ravno najbolj zadovoljen po zmagi nad Watfordom (4:3). Razlog? Saj ne boste verjeli. 

Diego Costa sinoči ni stopil na zelenico Stamford Bridgea, saj je Italijan na klopi precej premešal prvo enajsterico. Je pa Brazilec, ki igra za Španijo vendarle med polčasom uspel razjeziti svojega trenerja.

Takrat je namreč odšel v medijski center in iz bifeja za pogostitev vzel kar nekaj kosov peciva. Ko so Conteja o tem spraševali na tiskovni konferenci po tekmi, je bil Italijan jezen in nič kaj presenečen. 

"Kakšno vrsto hrane je vzel?" je najprej vprašal novinarja, nato pa dodal: "To je kar pomembno, mar ne ... to čokoladno pecivo? V tem primeru sem nanj pošteno jezen. Najprej mora pomisliti, da bi to pecivo delil z mano. Tudi jaz sem trpel med tekmo. Da bi dobil malo čokolade, ne bi bilo slabo. Naslednjič bo moral pomisliti tudi name, ko bo storil kaj podobnega."

S tem je strateg modrih seveda požel salve smeha in navdušenja, s čimer se je še bolj (če je to sploh mogoče) prikupil navijačem Chelseaja.