Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2017 17:32:12
Deli članek:

Ko Coleen ni, Rooney greši: zvezdniku Manchester Uniteda je uspelo v dveh urah zakockati bogastvo

Reuters
Wayne Rooney

Wayne Rooney je znova v središču pozornosti angleških časnikov, ampak spet iz 'napačnih' razlogov.

Napadalec Manchester Uniteda in angleške reprezentance, ki se je v zadnjih mesecih znašel na stranskem tiru Joseja Mourinha, je odsotnost svoje žene Coleen in njunih treh sinov, ki so odšli na potovanje, izkoristil za obisk kazinoja.

Coleen je znana po tem, da ne prenaša Waynovih kockarskih 'podvigov', ki jih 32-letnik prakticira že iz najstniških let, zato je bila zagotovo ogorčena, ko ji je soprog povedal, kaj je ušpičil tokrat. Resda da mu na Old Traffordu letos v glavnem sedenje na klopi plačujejo v suhem zlatu (beri: milijonih funtov), zato eksistence svoje družine s tokratnim izletom ni ogrozil. No, vseeno pa mu je po poročanju The Suna uspelo v samo dveh urah zapraviti kar pol milijona funtov, kar je za običajnega državljana seveda pravo bogastvo.

Da problem ni nedolžen, je opozoril znani terapevt Steve Pope, ki je Rooneyju svetoval, da se takoj začne boriti proti svoji odvisnosti, sicer bo končal kot pred njim že mnogi nekoč slavni angleški nogometaši, danes pa socialni problemi.