Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.05.2017 17:36:00
Deli članek:

Antonio Conte kot najboljši detektiv: Italijan na neverjeten način spremlja vsak korak svojih varovancev

Profimedia

Antonio Conte je precej poseben možakar.

Italijanski strateg je v tem trenutku zagotovo eden izmed najboljših trenerjev na svetu, že danes pa ima možnost, da si s svojim Chelseajem zagotovi naslov angleškega državnega prvaka. 

Do svojih varovancev je Antonio Conte sicer izjemno zaščitniški, a na drugi strani od njih tudi ogromno zahteva. In tako je v javnost pricurljala novica, kako nekdanji vezist Juventusa pazi na to, kaj njegovi varovanci pojejo v svojem prostem času. In priznati je treba, da je Conte zares pravi detektiv. 

"Velikokrat pride k nam jesti. Je zelo prijazen, sproščen možakar. Včasih pride sam na večerjo, včasih si pride sem pogledati kakšno tekmo, včasih pa pride s kakšnim prijateljem ali z družino. Do strank je neverjetno prijazen. Veliko ljudi ga povpraša, če se lahko fotografirajo z njim in nikdar jih ne zavrne," je dejal Aaron Rutigliano, lastnik ene od italijanskih restavracij, v katere rad zahaja Conte, in dodal: "Večkrat sem mu moral poslati fotografije njegovih varovancev. Conte pač želi vedeti, kaj njegovi fantje jedo. Toda kljub temu, da je strog, ga imajo igralci radi."