Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2017 11:39:08
Deli članek:

Nor poklon Tottiju! Roma igra z Juventusom. A tile epski prizori so namenjeni tekmi z ... Genoo (foto)

Na prodajnih mestih v Rimu vlada kaos. A ne zaradi derbija, ki ga bodo sinovi volkulje v nedeljo odigrali proti finalistu lige prvakov.

Pozabite Juventus, pozabite derbi, pozabite možnost (čeprav zgolj teoretično), da bi Roma vendarle ponovno zaostrila boj za italijanskega prvaka. Navijači sinov volkulje so se danes podali v nor lov na vstopnice, a ne zaradi nedeljskega obračuna s staro damo. Zanima jih naslednja domača tekma, ki jo bo Roma 28. maja odigrala z Genoo.      

Sliši se nenavadno, a razlog je več kot logičen. Ravno ta tekma bo namreč skoraj zanesljivo (ali pa kar zanesljivo) zadnja, ki jo bo po več kot 2o letih imenitne kariere in večne ljubezni do Rome odigral njen legendarni kapetan Franeesco Totti. In to navijačem v tem trenutku pomeni več kot karkoli; sploh ker možnosti za naslov niso realne.

Že pred sedmo uro zjutraj so se na prodajnih mestih naredile dolge čakalne vrste, čeprav so okenca odprli šele ob devetih. In ko se je začela prodaja, je izbruhnil temu primeren kaos. že to pa je največji poklon, kar jih Totti lahko dobi. Poln stadion in vse, kar spada zraven, bo le čudovit dodatek.