Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2017 11:02:37
Deli članek:

Kakšen šok za nekdanjega trenerja Olimpije Marka Nikolića in njegove varovance!

Nikola Miljković

Partizan bo zadnji dve domači tekmi odigral pred praznimi tribunami.

Nogometaši Partizana so se z zmago nad Vojvodino uvrstili v finale srbskega pokalnega tekmovanja, kjer se bodo udarili z večnim rivalom z Marakane. Potem ko se je prva tekma v Novem Sadu končala brez golov, so črno-beli na svojem stadionu slavili z 1:0, edini gol je dosegel odlični Uroš Đurđević. Dvoboj je bil odigran pred čudovito kuliso, dogajanja na igralni površini je spremljalo 23 tisoč gledalcev, v končnici sezone jih na stadionu Partizana toliko ne bo več. Oziroma ne bo več niti enega!

Ravno v času slavja je namreč Disciplinska komisija Nogometne zveze Srbije sporočila, da je Partizan kaznovan z dvema tekmama brez prisotnosti gledalcev. Ali drugače, na obeh do konca prvenstva, vrata stadiona bodo zaklenjena na prihajajočih preizkušnjah proti Voždovcu in Mladosti v zadnjem krogu.

Partizan je trenutno na vrhu lestvice, blizu naslova prvaka in če ga bo osvojil, ga bodo nekdanji trener Olimpije Marko Nikolić in njegovi varovanci očitno slavili brez navijačev. O tem, da so v klubu nad takšno kaznijo šokirani, najbrž ni treba posebej poudarjati, sicer pa gre za ukrep, ki je posledica nešportnega skandiranja navijačev na nedavnem prvenstvenem dvoboju z Vojvodino. "Na pol Madžar, na pol ustaš," je donelo s tribun stadiona Partizana.