Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
10.05.2017 09:08:03
Deli članek:

Navijači Reala na nogah: Najnovejša okrepitev obožuje Barcelono in njene zvezdnike!

vszi

Neprijetno razkritje! Najnovejša okrepitev Reala in eden največjih nogometnih talentov na svetu obožuje vse, kar je povezano z - Barcelono.

Prejšnji teden je močno odmevala novica, da si je madridski Real zagotovil usluge enega največjih talentov na svetu. Gre za 16-letnega Brazilca Vinicius Junior, ki je bil z naskokom najboljši igralec nedavnega južnoameriškega prvenstva do 17 let. O njem smo pred dnevi že pisali, zdaj pa so v javnost prišle tudi nekatere manj prijetne podrobnosti. Vsaj kar se tiče navijačev Reala.

V intervjuju za brazilsko izdajo športnega medijskega giganta Fox Sports je govoril o najboljših igralcih, klubih in idolih, marsikdo pa je verjetno pričakoval, da bo to klub, h kateremu se bo preselil v kratkem. Toda temu ni tako! Vinicius je na vprašanje, kdo je boljši od dvojca Ronaldo - Messi, odgovoril Messi. Nato je vse privržence madridskega velikana šokiral še z odgovorom na vprašanje, kdo je njegov idol. Mladi Brazilec je pojasnil, da je to rojak iz vrst Barcelone Neymar, Barcelono pa je izbral tudi za najljubši klub v računalniški igrici FIFA 17.