Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.05.2017 11:56:49
Deli članek:

Česa se boji Cristiano Ronaldo?

Reuters

Iz Španije prihajajo informacije, da Ronaldo noče novih okrepitev, Španci pa so tudi razkrili razlog za to.

Že nekaj časa se govori, da je najstniška senzacija Monaca Kylian Mbappe pripravljen kariero nadaljevati v Realu. Ta bi zanj odštel vsaj sto milijonov evrov, toda prvi zvezdnik belega baleta Cristiano Ronaldo si ne želi njegovega prihoda. Tako vsaj zatrjujejo pri španskem športnem tabloidu Don Balon, pri katerem pravijo, da je razlog za to povsem preprost, Ronaldo naj bi se počutil ogroženega, saj potem verjetno ne bi bil v središču pozornosti samo on. Poleg tega pa želi predsednik Florentino Perez pripeljati še kakšnega napadalca.

Imena, ki jih še povezujejo z madridskim klubom, so seveda zelo zvezenča: Pierre-Emerick Aubameyang, Eden Hazard, celo Antoine Griezmann, ki pa je za Real najverjetneje že izgubljen, Robert Lewandowski.

Ronaldo igra v izjemni formi, nasprotnikove mreže trese kot za stavo, toda zdi se, da vseeno ni zadovoljen. Pri 32 letih se počasi vendarle približuje koncu kariere, čeprav je pred njim še nekaj let igranja na najvišji ravni. Vendar pa ga očitno nekoliko skrbi konkurenca, ki bi mu jo mlajši fantje predstavljali v konici napada.

Če bo čutil, da mu klub ne stoji ob strani, bi se lahko zgodilo tudi to, da bi nezadovoljni Ronaldo zapustil stadion Santiago Bernabeu. Še vedno niso potihnile govorice, da bi ga v Manchester Unitedu sprejeli odprtih rok, svoje želje pa so pripravljeni potrditi tudi z izdatnim denarnim vložkom - samo Real mora pokazati pripravljenost, da Portugalca proda.