Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.04.2017 08:26:16
Deli članek:

Ni več dvoma: Barca bo izpeljala doslej najbolj spektakularno "krajo" nogometaša Realu!

Kar se je pred časom šušljalo, je zdaj praktično potrjeno. In to na kakšen način!¨

Pred časom je odjeknila novica, da bo Real plačal odškodninsko klavzulo in v svoje vrste pripeljal francoskega branilca Thea Hernandeza, ki to sezono zelo uspešno igra pri Alavesu. Vse lepo in prav, če ne bi šlo za posojenega nogometaša madridskega Atletica. 

Real in Atletico po desetletja starem dogovoru drug drugemu ne plačujta klavzul in na tak način "kradeta" nogometašev, zato je napovedana poteza dvignila ogromno prahu, pri rdeče-belih pa povzročila velikanski gnev.

"Nismo še rekli zadnje besede. Real bo dočakal neprijetno presenečenje, ko bo prišel plačat klavzulo," je tedaj dejal ogorčeni predsednik Atletica Enrique Cerezo, a ni bilo povsem jasno, kaj je želel povedati. No, imel je svoj plan.

Že kak teden pozneje se je začelo govoriti o tem, da se je povezal z Barcelono, ki se prav tako zanima za igralca, in da naj bi bil prestopu v Katalonijo bolj naklonjen tudi nogometašev zastopnik. Zdaj pa praktično ni več dvoma, da je zmagala ravno ta opcija.

Po poročanju najbolj zanesljivih katalonskih medijev, se je Barcelona dogovorila vse potrebno z igralcem in ureja zadnje podrobnosti z Atleticom. Real se bo torej obrisal pod nosom, gre pa za enega najbolj spektakularnih tovrstnih preobratov doslej.