Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.04.2017 07:42:44
Deli članek:

Napetost narašča! Angleži trdijo: Oblakov zastopnik je na Otoku! Je veleprestop le vprašanje časa?

Reuters

V Angliji se je kot požar razširila novica, da se agent slovenskega vratarja že v živo pogovarja s predstavniki tamkajšnjega velikana.

Prvotno pisanje lokalnega časnika Manchester Evening News potrjuje sloviti tabloid The Sun, ki je poročal o tem, da je Oblakov zastopnik priletel na Otok in da se bo sestal s predstavniki Manchester Uniteda. Ta naj bi ob neizbežnem odhodu Davida De Gee k Realu iskali njegovo zamenjavo. 

Jose Mourinho naj bi se najbolj navduševal prav nad Oblakom, vest o sestankih pa so povzeli še mnogi drugi angleški mediji. Vendar pa ... v tej zgodbi za zdaj ni potrditev tistih najbolj zanesljivih otoških virov, predvsem pa manjka še nekaj. 

Zadeve namreč ne uspejo ne potrditi ne zanikati španski mediji, ki so odlično obveščeni o dogajanju pri Oblakovem Atleticu in za zdaj nimajo informacij o resnosti Unitedovih namenov. Vendar, dima je vedno več, vsi pa dobro vemo, kaj pravi tisti pregovor. 

Napetost v vsakem primeru narašča, vse več pa je tudi ugibanj o tem, koliko bi United za vratarja, čigar odkupna klavzula je okroglih sto milijonov evrov, moral odšteti.