Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2017 15:52:34
Deli članek:

Hud škandal nesojenega soigralca Martina Milca: Ivo, pi*ka, vrni denar!

Reuters
Ivo Karlović

Hrvaški teniški as Ivo Karlović je razkril sporočila nogometaša Standarda, ki je povsem izgubil glavo zaradi igre Hrvata na enem o turnirjev serije ATP. V igri so bile stave.

Drugi nosilec ATP turnirja v Budimpešti Ivo Karlović je po zmagi nad tekmecm iz BiH Damirjem Džumhurjem doživel neprijetno presenečenje.

Na enem od socialnih omrežij ga je namreč čakalo žaljivo sporočilo nogometaša Standarda Benita Ramana, ki mu je Karlović »pokvaril« dobitek na stavnici. No, Hrvat se je odločil sporočilo posredovati v javnost in Belgijcu s tem nakopal hudo sramoto.

»Ti neumna pi*ka. Teci več, da dobiš točko, ali mi vrni 2500 evrov, po*ukan drek,« je sporočilo problematičnega nogometaša, ki mu je sledilo še »wtf, nehaj igrati tenis in pojdi ribarit.«

Sodeč po poteku teniškega dvoboja je Raman stavil, a bo Hrvat dobil drugi niz, saj je ta v njem izgubil edino točko na svoj servis.

Gre sicer za mladega belgijskega reprezentanta, ki je pred sezono iz Genta prestopil v Standard, torej klub Martina Milca, le da je Štajerec posojen v Rodo.