Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
26 02.03.2017 18:02:50

Si je Cristiano Ronaldo tokrat privoščil malo preveč? (video)

vszi
Nogometašem madridskega Reala je sinoči vnovič spodrsnilo, to se jim je zgodilo drugič v zadnjih treh prvenstvenih nastopih.

Po nepričakovanem porazu v Valencii so se Madridčani na gostovanju pri Villarrealu po zaostanku z 0:2 uspeli izvleči in s tremi goli v zadnjih 25 minutah prišli do treh točk. Sinoči pa so na svojem igrišču v dvoboju z Las Palmasom spet preživljali črne trenutke. Gostje so vodili že s 3:1, a je Cristiano Ronaldo z goloma v 86. in 89. minuti kraljevemu klubu vendarle zagotovil točko.

Real je na lestvici primere division vodilno pozicijo zdaj prepustili Barceloni, za katero zaostaja za točko, a ima eno tekmo še v dobrem (gostovanje v Vigu).



Po tekmi so bili igralci Reala zelo jezni, ker so prišli samo do remija. Jasno je, da so pričakovali zmago, Po spodrsljaju so vsi želeli čim prej zapustiti stadion Santiago Bernabeu, saj se niso hoteli srečati z novinarji in pred kamerami razlagati, kaj je šlo narobe.

Še posebej pa se je mudilo Cristianu Ronaldu. Prvi zvezdnik Realove zasedbe si je privoščil nekaj, česar si zagotovo ne bi smel. S svojim dekletom v avtu je prevozil rdečo luč, da bi kar se da hitro prišel tja, kamor je bil namenjen. Pri tem ga ni oviralo, da je bil pred njim avto, ki se je pravilno ustavil pred semaforjem, in da so bili v bližini policisti, kaj šele, da je s tem manevrom ogrožal tako sebe in svojo sopotnico kot tudi druge udeležence v prometu. Verjetno pa hkrati ni treba posebej poudarjati, da policisti ob njegovem početju niso niti trznili.

Članki iz rubrike