Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
09.02.2017 09:20:37
Deli članek:

Zvezdnik Cityja razkril, komu je "posvetil" zadetek: Nekdanjemu dekletu, ki mi ni dvigovalo telefona, zdaj pa ...

Trenutno najbolj vroč nogometaš Manchester Cityja Gabriel Jesus je razkril, komu je posvetil zadnji zadetek.

Gabriel Jesus se je pred začetkom sezone iz Palmeirasa preselil k Manchester Cityju, zdaj pa je dočakal tudi veliki trenutek. 33 milijonov evrov vredna okrepitev je na zadnjih treh tekmah dosegla tri zadetke in vknjižila dve podaji, na vseh treh obračunih pa je City zmagal.

Še posebej pomemben je bil njegov zadnji zadetek, s katerim je v 92. minuti Cityju prinesel zmago z 2:1 nad Swanseajem. Po zadetku je zadetek proslavil tako, da je s prsti nakazal telefonski klic, številne pa je seveda zanimalo, komu je bilo to namenjeno.

Brazilski napadalec je zdaj razblinil dvome, njegova izjava pa je nadvse zanimiva. Kot kaže, je bil zadetek posvečen njegovemu nekdanjemu dekletu, ki se mu ni oglašalo na telefonske klice, ko je prestopil k Cityju, pa si je očitno premislilo. "Gesta med proslavljanje zadetka je bila namenjena nekdanjemu dekletu, ki se ni oglašalo na moje klice, ko sem igral za Palmeiras, ob prestopu k Cityju pa mi je pisalo kratka sporočila," je dejal 19-letni nogometa, ki naj bi tedensko v žep pospravil več kot 100.000 evrov.