Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2017 11:55:41
Deli članek:

Ibrahimović in Balotelli skupaj v napadu? Ni izključeno, navijači bi 'ponoreli'! (video)

Reuters

Za zdaj gre za namigovanja, toda ko je v glavni vlogi Mino Raiola, nič ni nemogoče.

Na evropskem nogometnem odru se morda obeta peklenski napadalni dvojec. Na takšen in drugačen način. Trenutno navdušujeta v dresih Manchester Uniteda in Nice, toda zastopnik Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija Mino Raiola ne izključuje možnosti, da bi njegova varovanca v bližnji prihodnosti zaigrala skupaj. V Napoliju ….

"Zlatan je že od nekdaj zaljubljen v Neapeljčane in njihovo strast. To govorim iskreno, saj je odrasel v družini podobni ljudem z italijanskega juga. In tega pred menoj nikoli ni skrival. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis ima rad Zlatana rad, z Zlatanom pa vendarle nikoli ne veste, kako in kaj," je razkril Mino Raiola.

Ob tem ni nepomembno spoznanje, da je kontroverzni menedžer rojen v bližini Neaplja, v mestu Nocera Inferiore, toda dejstvo je, da gre v tem trenutku za namigovanja, v katera je vpleten tudi Mario Balotelli. Če bi skupaj zaigrala pod Vezuvom, bi navijači gotovo ponoreli. Kakopak v pozitivnem smislu.

In zakaj Mario Balotelli? Tudi on je povezan z Neapljem, tam namreč živi njegova hčerka Pia, že v preteklosti pa so ga povezovali s klubom, ki domuje na stadionu San Paolo. "Mario želi vsem pokazati, da je drugačna oseba, kot je bil. V Nici mu je dobro, toda veliko klubov se zanima za njegove usluge in nne izključujem niti ene možnosti. Niti Napolija, toda poleti bomo vedeli več," je še povedal Mino Raiola.