bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ro
ro
0 04.02.2017 08:14:45

Nekdanji igralec Bayerna o epskem pariškem rokometnem obračunu: Zaklenili smo se v sobe in bili tiho

Drago Wernig - TAKA
Danijel Pranjić je razkril, kako je skupaj s koprskimi soigralci doživljal nedavno rokometno poslastico na svetovnem prvenstvu.

Igor Pamić in njegovi varovanci so v petkovem dopoldnevu trenirali na glavnem igrišču stadiona na Bonifiki, po vadbi smo se srečali z Danijelom Pranjićem. In nismo si mogli kaj, da nekdanjega hrvaškega reprezentanta ne bi malce zbodli. Z rokometom. Z nedavno tekmo za tretje mesto na svetovnem prvenstvu v Franciji. "Morali smo vam pustiti, da končno spet osvojite medaljo," se je smehljaje odzval 35-letni bočni branilec, ki je pred presenetljivim prihodom na Obalo igral v dresu Osijeka, Dinama, Heerenveena, Bayerna, Sportinga, Celte in Panathinaikosa.

Koprčani so sosedski obračun v Parizu spremljali na pripravah v Medulinu. "Seveda smo spremljali tekmo. Oziroma zase lahko povem, da sem jo spremljal zgolj površno. Ker je bilo tako ali tako vsega konec že veliko prej ... O tem sem bil prepričan. Ah, pa saj smo bili vsi, mar ne? Že od uvodnih minut naprej je vse potekalo po želenem scenariju Hrvaške. In priznam, da sem bil nato na vse skupaj pozoren le še z enim očesom. Še zlasti potem, ko smo povedli z osmimi goli razlike. Ker nisem niti pomislil, da bi se lahko kaj zapletlo. Osem golov je res veliko, časa pa ni bilo ravno na pretek, zato je bil šok potem še toliko večji. Ne moreš dojeti, kaj se dogaja. Nekaj nemogočega. Gledaš in ne moreš verjeti …," je pripovedoval Danijel Pranjić.

Med spremljanjem prenosa takšnih in drugačnih provokacij v pripravljalni bazi kakopak ni manjkalo. "Uf, seveda se je dogajalo marsikaj. Najprej smo hrvaški igralci v ekipi zbadali slovenske soigralce, potem pa ..."

CELOTEN POGOVOR Z DANIJELOM PRANJIĆEM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike