stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 01.02.2017 11:39:01

Klopp se je živalsko zadrl sodniku v obraz (video)

Profimedia
Trener Liverpoola Jürgen Klopp se je znašel v središču pozoronosti po včerajšnjem neodločenem izidu njegovega Liverpoola s Chelseajem (1:1). Zakaj?

Nemški strateg, ki je znan po tem, da ga hitro odnesejo čustva in tudi ali predvsem zaradi tega velja za priljubljenega Nemca na Otoku, je spet zablestel v svojem slogu.

Londočani so bili na Anfieldu bližje trem točkam kot domačini, vodili so namreč z 1:0, pa tudi po izenačenju so imeli veliko priložnost za drugi (morda tudi zmagoviti) zadetek.

Sodnik je po prekršku Joela Matipa nad Diegom Costo pokazal na belo točko, vendar je belgijski vratar Simon Mignolet zaustavil strel Brazilca s španskim potnim listom.



V tistem trenutku je Klopp stekel proti četrtemu sodniku in se mu živalsko zadrl neposredno v obraz. Najmanj neprimerno, če ne celo primerno za kazen.

Vsaj tako pravijo številni, ki so po tekmi preplavili družbena omrežja in se spraševali, kdaj bo prišel trenutek, ko bo Klopp plačal za takšne izpade. Češ, Jose Mournho in Arsene Wenger sta kaznovana, zakaj bi bilo v primeru Nemca drugače.

Po tekmi se je Klopp ohladil, zbral misli in spoznal, da je šel čez rob. Četrtemu sodniku se je opravičil, javnost pa je izvedela tudi za besede, ki jih je izrekel. "Nihče nas ne more premagati! No, to očitno ni res, ampak v tistem trenutku sem tako čutil in to sem moral reči," je na tiskovni konferenci povedal Klopp in še dodal: "Potem sem se vrnil k njemu in mu dejal, da on seveda ni prava oseba, da bi mu govoril kaj takšnega, češ da to v resnici ni bilo namenjeno njemu. Opravičil sem se mu in pojasnil, da sem se preveč vživel v vse skupaj. On pa mi je odvrnil, da ni nič narobe in da ima v resnici rad mojo izrazito predanost."

Članki iz rubrike