Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.01.2017 13:02:41
Deli članek:

Želijo si pripeljati Agima Ibraimija, toda naleteli so na visoko oviro

Makedonski nogometaš Agim Ibraimi je še vedno član Astane, kjer pa je povsem na stranskem tiru.

Pri kazahstanskem prvaku so že pred časom objavili, da so z Agimom Ibraimijem prekinili pogodbo, toda vse kaže, da temu ni tako. Makedonec je namreč v Kazahstanu, kjer pa ni priključen treningom prvega moštva, to se namreč na novo sezono pripravlja v Dubaju.

Seveda se poraja vprašanje, kakšna bo usoda nekdanjega nogometaša Maribora, dejstvo je namreč, da pri Astani nanj ne računajo več. Albanski mediji poročajo, da naj bi se za makedonskega reprezentanta resno ogreli pri trenutno drugouvrščeni ekipi albanskega prvenstva Partizaniju, toda obstaja ena velika ovira.

Albanski mediji namreč poročajo, da Ibraimi ne želi prekiniti veljavne, 2,5-letne pogodbe z Astano po izteku katere bi lahko bil bogatejši za 2 milijona evrov, temveč želi, da ga Kazahstanci izplačajo, pri Astani pa bojda tega niso pripravljeni storiti.

Tako albanskemu klubu ne preostane drugega, kot da počakajo na razplet celotne situacije, a tudi če Ibraimi prekine pogodbo z Astano, bo imel Partizani še eno zelo težko nalogo: prepričati Makedonca, da pride k njim ...