Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2017 11:02:34
Deli članek:

Kaj je motiviralo Ibrahimovića? Plačani so, da govorijo sra***

Profimedia

Švedski zvezdnik je razkril, kaj ga je ob prihodu k Manchester Unitedu najbolj gnalo naprej.

Še vedno je stroj za gole. Zlatan Ibrahimović je pri 35 letih preteklo leto sklenil s 50 doseženimi goli, navkljub številnim dvomom se je odlično znašel tudi v dresu Manchester Uniteda. Na zadnjih 11 tekmah se je osemkrat vpisal med strelce, medtem pa je švedski zvezdnik razkril, kaj ga je sploh motiviralo, da je prišel k Joseju Mourinhu.

"Klubi iz premier lige so me nenehno vabili v svoje vrste. Iz leta v leto, toda za prihod sem se odločil, ko so začeli govoriti, da se je moj čas iztekel. To mi je, verjemite mi, dalo posebno energijo. Veliko, veliko energije. Ker so oni plačani, da govorijo sra***, jaz pa sem plačan, da igram – in zato v tem uživam. Leto 2016 je bilo fantastično," pravi Zlatan Ibrahimović.

Dotaknil se je tudi prvih šest mesecev na Old Traffordu. "V PSG-ju mi je bilo čudovito, potem pa sem prišel v Manchester United in v teh prvih šestih mesecih mi je bilo še lepše. Prišel sem v premier ligo. Vsi so mislili, da je z menoj konec, a kot vedno, sem jih prisilil, da pojedo svoja lastna jajca. Počutim se odlično, sem srečen in ne vem, koliko let mi je še ostalo do konca kariere, ampak v igri uživam."