Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
19.12.2016 14:04:46
Deli članek:

Tevezova zadnja na sloviti La Bomboneri: Slovo največjega ali slovo izdajalca? (video)

Carlos Tevez je odigral zadnjo tekmo za Boco Juniors, slovo pa je bilo eno takšnih, ob katerih se vam naježi koža. Toda, kako zelo iskreno je bilo?

Carlos Tevez je konec minulega tedna odigral zadnjo tekmo v dresu Boce Juniors. Na sloviti La Bomboneri se je še zadnjič vpisal med strelce, svojim soigralcem pomagal do visoke zmage s 4:1, nato pa v 90. minuti zapustil zelenico. Ob tem so ga z zelenice ob stoječih ovacijah pospremili številni gledalci, eden od njih je pritekel celo na igralno površino in ga rotil, naj ne zapusti kluba.

Toda Tevez se je že odločil in po izpolnjenih sanjah, kar je dosegel s ponovnim igranjem za Boco, sprejel ponudbo kitajskega Shanghaija Shenhue. Slednji naj bi mu za dve leti ponudil astronomskih 80 milijonov evrov, to bo pa zanj že sedmi klub v profesionalni karieri. Ravno to pa mu zamerijo mnogi privrženci Boce in ljubitelji nogometa, ki menijo, da se je prodal za velik denar. Slednji vztrajajo, da če bi res tako zelo ljubil nogomet, ne bi odšel na Kitajsko ...