Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2016 14:11:45
Deli članek:

Zlovešči prerokbi trenerja in prvega zvezdnika: Če danes umrem ...

V javnost prihajajo nove podrobnosti v zvezi s tragično letalsko nesrečo. Posebej grozljiv je zadnji intervju trenerja tragične ekipe.

Chapecoense je bil čudež brazilskega nogometa, še pred desetimi leti je igral v četrti državni ligi, zdaj pa je zelo uspešno nastopal v prvi in se celo prebil do finala pokala sudamericana. V polfinalu je senzacionalno izločil argentinskega velikana San Lorenzo, s tragičnim letalom pa je bil seveda na poti na prvo finalno tekmo proti moštvu Atletico Nacional. 

Šokantnih je tudi nekaj osebnih podrobnosti, predvsem dve "Kolikor življenj bom živel, v toliko življenjih vas bom imel rad," je prek družabnih omrežij pred usodnim poletom sporočil Cleber Santana, nekdanji nogometaš Atletica in morda celo prvi zvezdnik ekipe. Besede, ki zdaj zvenijo povsem drugače in silijo solze v oči. No, še bolj šokanten pa je spomin na zadnji intervju trenerja Caioja Juniorja.

"Presrečen sem. Seveda si želim slaviti v finalu, toda tudi brez tega smo dosegli že ogromno. Če danes umrem, bom umrl kot zelo srečen človek," je dejal pred odhodom v Kolumbijo. In kar se je zdelo kot povsem običajna, precej ustaljena besedna figura, je zdaj videti precej drugače.