Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2016 11:46:11
Deli članek:

Sijajno: Vroč sprejem za Jasmina Kurtića in soigralce (video)

Nogometaši Atalante na čelu z Jasminom Kurtićem blestijo v letošnji sezoni. Še boljši so njihovi navijači, ki so svojim ljubljencem po gostujoči zmagi nad Bologno priredili veličasten sprejem.

Po 14. krogih letošnjega prvenstva so nogometaši Atalante na visokem 5. mestu na lestvici, z vsega točko zaostanka za drugouvrščeno Romo in s petimi točkami zaostanka za vodilnim Juventusom

Klub iz Bergama naravnost blesti, v nedeljo so recimo z 2:0 slavili na gostovanju pri Bologni, zadetek pa je dosegel tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić. In odlične igre nogometašev Atalante so na noge dvignile celotni Bergamo.

Navijači Atalante so tako ali tako znani kot eni najboljših in najbolj zvestih v Italiji, zdaj, ko njihovi ljubljenci zmagujejo kot za stavo, pa so pristaši modro-črnih seveda v nebesih. In tako so po gostovanju v Bologni svoje junake v velikem številu pričakali v centru Bergama, kjer so jim priredili veličasten sprejem. Kurtić in druščina so bili seveda nad sprejemom navdušeni, nastale pa so scene, ob katerih zagotovo ne boste ostali ravnodušni.