Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.11.2016 12:59:43
Deli članek:

Trije bogati angleški velikani so se združili in privarčevali denar

Angleški klubi imajo kar nekaj svojih nogometašev, ki so se v teh dneh odzvali klicu domovine. Nekateri med njimi so se podali na dolgo pot v Južno Ameriko.

Seveda si pri vseh klubih želijo, da bi se njihovi fantje z reprezentačne akcije vrnili nepoškodovani, zelo pomembno pa je tudi to, da se čim prej pojavijo na Otoku.

Konec tedna se namreč nadaljuje državno prvenstvo in vsak si želi sezono nadaljevati z zmago. Tako so se pri Liverpoolu, Chelseaju in Manchester Cityju odločili, da bo vsak prispeval nekaj denarja in bodo svoje nogometaše z najetim zasebnim letalom skupaj pripeljali v Anglijo.

Na jekleni ptici se bodo tako znašli Brazilci Philippe Coutinho, Roberto Firmino (oba Liverpool), David Luiz, Willian (oba Chelsea) in Fernandinho (Manchester City). Vsa tri moštva bodo konec tedna gostovala, zato je še toliko pomembneje, da fantje prispejo čim prej.

Let bo trajal približno 12 ur in pol, cena najema letala pa je 140 tisoč evrov, kar za nesramno bogate angleške klube seveda ne pomeni pretirano visokega zneska, a očitno je tudi njim v interesu, da včasih privarčujejo kakšen evro.

Omeniti moramo, da se bo letalo na poti proti Angliji ustavilo še v Parizu, kjer bo izstopil Thiago Silva. Da, tudi PSG je prispeval svoj delež in si zagotovil prevoz za svojega kapetana.

Očitno so tovrstni dogovori o skupnem potovanju postali kar stalnica med temi tremi angleškimi klubi, saj so nekaj podobnega naredili že prejšnji mesec.