Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.11.2016 13:30:04
Deli članek:

Komedija zmešnjav: Toure se je opravičil Guardioli, a se je hitro javil nogometašev agent!

Če si je Yaya Toure želel vrnitve na zelenice in se opravičil trenerju Manchester Cityja, pa je za nov zaplet bržkone spet poskrbel njegov agent.

Če smo se že veselili, da bosta Yaya Toure in Pep Guardiola vendarle zakopala bojno sekiro, se zdaj zdi, da smo od tega spet oddaljeni svetlobno leto.

Ker je nogometaš s Slonokoščene obale že dalj časa na hladnem, kamor ga je zaradi neprimernih izjav njegovega agenta postavil trener Manchester Cityja Guardiola, se je odločil, da se bo Špancu javno opravičil. Med drugim je v izjavi za javnost dejal, da mu je žal in da se opravičuje v svojem imenu in v imenu tistih, ki ga zastopajo.

Opravičilo je nenazadnje zahteval trener sam in dejal, da je to eden od pogojev, da ga sprejme nazaj v ekipo. In ko se je Toure opravičil, se je hitro spet odzval njegov agent Dimitri Seluk. "Najprej naj povem, da se nisem opravičil. Opravičil za kaj? Yaya se je morda že opravičil, ampak ne vem za kaj," je dejal njegov agent in na Otoku dvignil kar nekaj prahu. S to izjavo namreč ni naredil usluge svojemu varovancu, nekatere stavnice pa že pobirajo stave, koliko časa bo še potekalo njuno sodelovanje ...