Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2016 10:39:28
Deli članek:

Napadalec Olimpije: Ne, s Kekom ni bilo toplo-hladno

Nekdanji prvi strelec Rijeke o sodelovanju z mariborskim strokovnjakom.

Matjaž Kek se je vpisal v zgodovino Rijeke. Postal je strokovnjak, ki na klopi hrvaškega prvoligaša "traja" najdlje, danes mineva že 1336. dan. Mariborski strokovnjak je v tem obdobju kakopak sodeloval s številnimi igralci. Tudi z Leonom Benkom, ki je bil najboljši strelec ekipe in tudi lige.

"Morda je bilo navzven videti, da je najin odnos toplo-hladen, toda v bistvu je bil iskren, profesionalen. Z Matjažem Kekom sva zares sodelovala zelo dobro, o njegovem načinu dela lahko govorim le s pohvalnimi besedami. Seveda vsi vedno niso zadovoljni, ampak moje izkušnje z njim so zgolj pozitivne," je za Novi list povedal aktualni napadalec Olimpije.

"Zadovoljen sem, da sem bil del Rijeke v trenutkih, ko je Matjaž Kek prevzel vodenje ekipe. Hitro smo dosegali odmevne rezultate. Kek je s svojim delom in rezultati pokazal, da je kakovosten trener. Če bi bilo drugače, ne bi tako dolgo ostal na klopi. Navijam za Rijeko, da s Kekom osvoji naslov prvaka, toda do konca prvenstva je še daleč. Moštvo ne sme postati lahkomiselno, česar se tudi trener gotovo zelo dobro zaveda, potrebno napetost je sposoben ohranjati do konca sezone," je še povedal Leon Benko.