Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
03.10.2016 09:03:39
Deli članek:

Napaka, ki je Barcelono stala (vsaj) točke: Katastrofalno posredovanje ter Stegna (video)

Bržkone je bilo katastrofalno slabo posredovanje vratarja Barcelone odločilno, da se je Celta veselila vseh treh točk.

Celta Vigo je v nedeljo poskrbela za eno večjih presenečenj v konkurenci vseh najmočnejših evropskih lig in pred domačimi gledalci na kolena spravila veliko Barcelono. Katalonci so šok doživeli že v prvem polčasu, ko so po 33. minutah igranja zaostajali že s 3:0, nato pa v drugem polčasu začeli preobrat. Toda upe na zmago je pokopal vratar Marc-Andre ter Stegen, ki si je pri izidu 3:2 privoščil katastrofalno napako.

V 77. minuti je iz svojega kazenskega prostora žogo podal soigralci, a zadel naravnost v glavo vezista Celte Pabla Hernandeza. Ta je seveda žogo pospravil v gol in poskrbel za vodstvo s 4:2. Gostom je v 87. minuti zaostanek še uspelo znižati na 4:3, za kaj več jim je pa zmanjkalo časa.

Da je storil veliko napako, se je zavedal tudi ter Stegen, ki je po koncu dvoboja skrušeno dejal: "Barcelona bi lahko zmagala, če ne bi bilo moje napake. Počutim se grozno, saj smo se borili čisto do konca. Vsi so videli, da je bila to moja napaka. Iz nje se moram nekaj naučiti, mi je pa zelo žal za ekipo."