Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.09.2016 19:14:23
Deli članek:

Raiola razkril, kje bi Ibrahimović rad končal kariero

Po koncu prejšnje sezone je Zlatanu Ibrahimoviću potekla pogodba s pariškim PSG-jem, že prej pa se je začel lov na njegov podpis.

V njem je sodelovalo kar precej klubov, toda švedski napadalec se je očitno zdavnaj odločil, kam ga bo odpeljala nogometna pot. Izbral je Manchester United, s katerim je podpisal enoletno pogodbo.

"Ko se pogovarjam s predsedniki klubov, vem, da mora vse ostati med nami. Toda United sva izbrala že dolgo nazaj. To je bil najin cilj in smo tu, kjer si želimo biti," je povedal nogometašev zastopnik Mino Raiola.

Nato pa je razkril še eno Ibrahimovićevo željo. Razkril je, kje si želi Ibrakadabra končati kariero. In to ni Old Trafford. Niti to ni Anglija, Španija, Nemčija, Francija, ZDA, Katar, ZAE, Kitajska ... Ne. 

Njegova želja je, da bi se spet vrnil v italijansko serie A, toda ne v katerega izmed klubov, katerega barve je že branil (Juventus, Inter, Milan).

"Po poslovilni tekmi Cira Ferrare na stadionu San Paolo, me je poklical, in mi rekel: 'Mino, kariero želim končati pri Napoliju.' Tega si želi, ker je mentaliteta Neapeljčanov podobna njegovi in prav lahko se zgodi, da bo kariero res končal tam," je povedal Raiola.