Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2016 20:55:49
Deli članek:

Šokantne obtožbe: Srbski nogometaš ostal brez ledvice, njegov klub to skriva!

Srbski nogomet pretresa neverjetna afera. Sindikat profesionalnih nogometašev enega od klubov obtožuje nečesa grozljivega.

Nogometaš drugoligaša Jagodine Srđan Ristić je na tekmi proti Kolubari dobil zelo močan udarec v hrbet, zaradi česar je bilo srečanje nekaj časa prekinjeno, igralca pa so morali odnesti z igrišča. Novic o njegovem stanju ni bilo veliko, nato pa se je s šokantnimi trditvami oglasil omenjeni sindikat.

"V Jagodini se je zgodil Škandal. Ristić se je proti Kolubari hudo poškodoval, zaradi česar so mu morali celo odstraniti ledvico. Klub pa vse to skuša skriti, saj igralcu ni plačal zdravstvenega zavarovanja. Mladenič celo nima zdravstvene izkaznice. Še toliko bolj šokira dejstvo, da je predsednik Jagodine podpredsednik srbske zveze," so sporočili iz sindikata.

Ob tem so nesrečnemu Ristiću zaželeli čim prejšnje okrevanje, srbska javnost pa zdaj seveda zahteva resnico. Je mogoče, da se ta skriva ravno v besedah sindikata? In če ne, kako je mogoče, da si je nekdo take obtožbe preprosto izmislil? V vsakem primeru smo resnično priče škandalu.