Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2016 08:47:28
Deli članek:

Ekipo Partizana bo iz težav reševal nekdanji trener Olimpije

www.alesfevzer.com

Uprava srbskega velikana Partizana je našla novega trenerja, po Miroslavu Radoviću v Beograd naslednji, ki je bil v pretekli sezoni član Olimpije.

Dvomov ni več, Marko Nikolić bo danes uradno imenovan za novega trenerja Partizana. Mladi strokovnjak se tako vrača v pogon, dobil je prvo službo po tem, ko so ga odpustili pri Olimpiji. Pri slednji na osmih tekmah ni doživel niti enega poraza, toda moral se je posloviti, ker je na tekmi z Zavrčem svojemu lastnemu napadalcu Blessingu Elekeju zabrusil, da je "idiot črni". Milan Mandarić ga je sprva pomilostil, toda ko ga je Nogometna zveza Slovenije kaznovala s sedmimi tekmami prepovedi opravljanja poklica, si je tudi prvi mož zmajev premislil in Nikolića odpustil.

Zdaj bo Nikolić spet glavni tam, kjer je že služboval. Pri Partizanu je bil, preden si je pred odhodom v Ljubljano vzel nekaj mesecev počitka. Tokrat je v Beogradu zamenjal Ivana Tomića, s črno-belimi ki so na začetku nove sezone v katastrofalni formi, pa se je dogovoril za sodelovanje do leta 2018. Nikolića so si sicer za trenerja želeli tudi navijači, kar je v Beogradu že vrsto let eden ključnih faktorjev pri tako pomembnih odločitvah …