Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.07.2016 13:00:45
Deli članek:

Mourinho z ženo preživljal pravo grozo (foto)

Trener Manchester Uniteda je sredi dneva v Londonu doživel nadvse neprijetno izkušnjo.

Kontroverzni portugalski strateg je v svojem domovanju v Londonu doživel nadvse neprijetno izkušnjo. Zgodba je sicer stara že dober teden, toda v javnost je prišla šele zdaj.

Mourinho se je po finalu teniškega turnirja v Wimbledonu odpravil v 25 milijonov funtov vredno domovanje v Londonu, v družbi žene pa se je pripravljal na ogled velikega finala evropskega prvenstva. Še pred začetkom je v kletne prostore njegove hiše skušal vstopiti tat romskega porekla, na srečo pa je bila tam ena od hišnih pomočnic.

Slednja je močno zavpila in prestrašila vlomilca, ki pa ni prišel daleč. Opazil ga je namreč varnostnik, ki ga je ulovil in pridržal do prihoda policajev. Možje postave so kmalu prihiteli na prizorišče in vklenili nepridiprava, Mourinho in njegova žena pa sta vse skupaj opazovala skozi okno.

"Mourinho je bil videti zelo prestrašen," je dejal eden od očividcev in pristavil, da je vlomilec naključno izbiral hiše in poskušal, če so vrata morebiti odprta. Da je naletel ravno na hišo slavnega nogometnega trenerja, se mu verjetno sploh ni sanjalo. 

25-letni vlomilec je prejšnji teden dejanje tudi priznal, sodišče pa mu je naložilo štiri tedne zaporne kazni.

Galerija