Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2016 21:15:06
Deli članek:

Zvezdnik Manchestra z ganljivim pismom staršema umrle punčke

Reuters

Ganljiva zgodba prihaja iz Anglije.

Luke Shaw, nogometaš Manchester Uniteda, ki se je vrnil po desetmesečni odsotnosti zaradi poškodbe, je navdušil Otok.

Mladi branilec rdečih vragov je namreč poslal izjemno ganljivo pismo irskemu paru, ki je leta 2015 po šestih tednih izgubil svojo novorojenko Avo. Steve de Korte in njegova zaročenka Sarah sta sicer velika navijača Mancheter Uniteda, leta 2014 sta recimo odšla na eno izmed tekem na Old Trafford in po tekmi spoznala Shawa ter se z njim fotografirala. 

Stevov brat Will se je po smrti svoje nečakinje obrnil na Manchester United in ga prosil, če lahko kakšno besedo nameni njegovemu bratu in njegovi zaročenki. Takrat se je odzval takratni trener Louis van Gaal, ki je irskemu paru namenil nekaj tolažilnih besed.

Tokrat se je na irski par spomnil Shaw, ki je paru čestital rojstvo otroka, sina, ki sta ga Steve in Sarah poimenovala po Shawu, torej Luke.

"Draga Sarah in Steve. Pišem vama, ker vama želim čestitati ob rojstvu Luka Roberta. Vem, da je bilo lansko leto za vaju ob izgubi Ave zelo težko. Ne dvomim, da bo Ava za vedno ostala v vajinem spominu in da se bosta zmeraj spominjala tistega kratkega časa, ki sta ju preživela z vajino čudovito hčerkico. Velika dobrodošlica Luku, ki vama bo zagotovo dal veliko moči v tem času. Srečen sem, ko vidim, da sinček že nosi barve svojega najljubšega moštva," je zapisal Shaw in navdušil Otok.