Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.06.2016 20:30:58
Deli članek:

Nič od Zlatanovega »velikega razkritja« (VIDEO)

Reuters
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je za danes sklical novinarsko konferenco, za katero je napovedal pravo »bombo«. No, nazadnje je v svojem slogu sedmo silo speljal na led.

Po koncu prijateljske tekme med njegovo Švedsko in Walesom je dosedanji zvezdnik Pariza sklical novinarsko konferenco, na kateri naj bi razkril veliko novico. Mnogi so pričakovali, da bo javnost seznanil z imenom svojega novega kluba, toda Zlatan tega seveda ni storil. Zbranim novinarjem je namesto tega na dolgo in široko razlagal o svoji novi blagovni znamki oblačil.

»Nič ni potrjeno, nikomur nisem rekel da. Morali boste biti bolj potrpežljivi. Hočem, da se še naprej sprašujete, kam bom odšel in si izmislite čim več zgodb, ker v tem uživam. Ko se vas bom naveličal, vam povem, kam grem,« je glede svoje prihodnosti ostal skrivnosten 34-letni Šved.

Precej bolj gostobeseden je bil v zvezi z njegovo blagovno znamko, za katero je hudomušno potrdil, da bo na voljo tudi v Manchestru. »Ne skrbte, A-Z prihaja tudi v Manchester, tudi tam jo bodo nosili,« je dejal Ibrahimović.