Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.06.2016 17:28:57
Deli članek:

Carneirova le »oprostila« Chelseaju in Mourinhu

Reuters
Eva Carneiro

Sodni proces na relaciji Eva Carneiro–Chelsea–Jose Mourinho je naposled končan. Nekdanja zdravnica modrih je opustila tako tožbo proti klubu kot tudi njegovemu bivšemu trenerju.

Carneirova je še včeraj zavrnila 1,2 milijona funtov visoko odškodnino, ki so ji jo ponudili pri Chelseaju, da bi opustila tožbo proti klubu zaradi domnevnega neupravičenega odpusta, danes pa se je zdravnica iz Gibraltarja vendarle odločila za poravnavo.

Istočasno je opustila tudi tožbo zaradi domnevne spolne diskriminacije in nadlegovanja zoper Joseja Mourinha, ki ji je lani avgusta, ko je stekla na zelenico pomagati Edenu Hazardu, zabrusil, da je »kur*ina hči«.

»Počutim se olajšano, da smo lahko končno zaprli ta primer. To obdobje je bilo zame in za mojo družino izjemno težko in stresno, zato se veselim, da bom končno lahko nadaljevala z normalnim življenjem,« je otoškim medijem sporočila Carneirova.

Pri Chelseaju so se njej in družini opravičili za vso nelagodje, medtem ko se je Jose Mourinho Carneirovi zahvalil za odlično opravljeno delo v njunem skupnem času pri Chelseaju ter ji zaželel uspešno nadaljevanje kariere.