nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 07.05.2016 21:26:55

Paul Scholes se je znova lotil van Gaala

vszi
Rdeči vragi so še vedno v boju za četrto mesto, ki prinaša kvalifikacije za ligo prvakov. Toda če bi bilo po nekdanjem igralcu, bi stvari potekale precej drugače.

Paul Scholes je z rdečimi vragi preživljal najlepše trenutke v karieri. Vseskozi je bil vajen drugačnega pristopa, kot ga ima v zadnjih letih Louis van Gaal. Zdaj 41-letni nekdanji nogometaš iz tedna v teden kritizira Nizozemca, ki je z Unitedom v letošnji sezoni na 36. tekmah zabil zgolj 44 golov. 

"Morda ni zainteresiran za doseganje zadetkov, kdo ve," je s svojim monologom začel legenda Manchester Uniteda Paul Scholes. Nekdanji angleški reprezentant nikoli ni veljal za navijača nizozemskega stratega, še bolj pa ga je 64-letnik razočaral ob današnji minimalni zmagi proti Norwichu.



"Zakaj varčuje z Rashfordom? Saj ne vem, zakaj bi to storil, ko ti preostanejo le tri tekme do konca sezone," Mladeniča, ki je navdušil navijače rdečih vragov ni bilo niti na klopi, ob poškodbi Anthonyja Martiala pa tako med nogometaši na rezervni klopi ni bilo niti enega napadalca.

"Mislim, da ocenjuje nogomet glede na posest žoge. Menim da bi zamenjal gol ali dva iz petih priložnosti za 70 odstotkov žoge v nogah." Scholes je veljal za enega najboljših nogometašev v zgodovini Manchester Uniteda, nove podobe rdečih vragov pa ne mara. "Ne razumem več ničesar, če sem lahko odkrit. Daley Blind venomer igra, je eden najboljših na igrišču, a kot kaže ravno danes potrebuje počitek."

Članki iz rubrike