Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.04.2016 07:59:04
Deli članek:

Igralec Leicestra za las ušel smrti (foto)

vszi

Pravljica, ki jo v tem trenutku pišejo v Leicestru in ki pelje k naslovu prvaka angleške premier lige, bi se lahko obrnila povsem v drugo smer.

V nedeljo je imel odlični igralec najboljše ekipe angleškega prvenstva Demarai Gray veliko srečo. Ni veliko manjkalo, da ga ne bi razsekal propeler helikopterja.
V nedeljo so po visoki zmagi nad Swanseajem iz Leicestra s štirimi helikopetrji odpeljali Jamieja Vardyja, N'Gola Kanteje in Riyada Mahreza, ki so bili nominirani za najboljšega nogometaša angleške premier lige. Gray je bil v enem od helikopterjev skupaj s kasnejšim zmagovalcem Mahrezom. Ob pristanku v Londonu je bil Gray zelo nepreviden, saj je ob izstopu zavil v napačno smer in šel proti zadnjemu delu helikopterja, kjer se je vrtel propeler na repu helikopterja. Delavec, ki je skrbel za varen pristanek, je začel vpiti in v resnici rešil življenje mlademu Grayju. Mahrez je samo brez besed sedel v helikopterju, ko je dojel, da bi bil lahko priča strašne tragedije. na srečo mu ni bilo treba reševati 19-letnega soigralca.
Šokanten dogodek pa ni preveč zmedel Alžirca, ki je imel ob razglastvi za igralca leta res lep govor. Toda, če ne bi bil uro in pol prej na mestu priseben delavec, bi bil njegov govor verjetno precej bolj žalosten.